Zomerfeest – BC Achter de Locht

Op zaterdag 9 juli jl. werd, op de parkeerplaats van flat Achter de Locht aan de Europalaan te Brunssum-Noord, het langverwachte Zomerfeest gevierd. De bewonerscommissie, met Albert van Wees aan het roer, was natuurlijk al geruime tijd bezig met de planning van dit feest. Al 2x was het uitgesteld vanwege corona, maar nu was het eindelijk zo ver.

Om 16:00 uur werd er geopend met gratis koffie met vlaai, muzikaal omlijst door Leon Philips op gitaar, zelf bewoner van Achter de Locht. Voor de kleintjes reed er de hele middag een treintje rond op een heus spoor. Iedereen kon gratis ritjes maken. Zelfs een aantal volwassenen kon die verleiding niet weerstaan.

Diverse zangers waren gecontracteerd, maar de kleine Fabian van 7 jaar, die een paar liedjes zong, stal de harten van iedereen. Optredens van Roger Peters, Don Pedro en een country-duo maakten er een echt feestje van. DJ Pieter Witlox verzorgde daarbij alle achtergrondmuziek.

Tante Agaat kwam ook nog haar opwachting maken en zorgde met haar verhaal voor een bulderende lach onder de bezoekers. De gekkigheid was compleet.

Na afloop werd alles in rap tempo weer op- en weggeruimd. Om 22.00 uur was er niets meer te zien van het geweldige feest dat zich op de parkeerplaats had afgespeeld. En zo hoort het!