Parkeerplaats achter Venweg 31 t/m 47

Parkeerproblemen de baas.

In Brunssum Zuid is de parkeerdruk op sommige plaatsen heel hoog. Vaak is daar weinig aan te doen. Maar soms ligt een oplossing voor de hand, je moet die alleen wel zien.

Achter de appartementen Venweg 31 t/m 47 bevindt zich een parkeerterrein dat eigendom is van Weller. Helaas was die onverlicht en zonder aangeduide parkeervakken. Van omwonenden kregen wij klachten over de parkeerproblemen in de buurt. De onverlichte parkeerplaats gaf een onveilig gevoel en er waren al meerdere schades, door vandalisme, gemeld. Er werd daarom ter plekke amper geparkeerd.
BC Brunssum-Zuid overlegde met Weller en stelde verlichting, parkeervakken en een parkeerbord aan de Venweg voor. Omwonenden werden om toestemming gevraagd en zo geschiedde. De verlichte parkeerplaats is inmiddels een feit.

 

Ook een goed idee?

Heeft u ook zo’n goed idee voor uw woonomgeving, om de leefbaarheid en/of saamhorigheid in uw wijk te vergroten? Praat daar dan eens over met uw buren of buurtbewoners en laat ons dat weten, want samen kunnen wij een hoop bereiken.